KILTAYHTEISTYÖ


Tulevia tapahtumia (ennakkotietoja)

16.6.2018

ILMAVOIMAT 100 VUOTTA JUHLALENTONÄYTÖS TIKKAKOSKELLA LAUANTAINA 16.6.2018

Juhla-alueella on tarjolla sotilaskoti, monipuolinen ruokailumahdollisuus, wc:t ja inva-wc:t, rajoitettu määrä istumakatsomoita. Monipuolinen Ilmavoimien historian ja kaluston esittely, kaikki HX-kandidaatit esittelyteltoilla, kymmeniä näytteilleasettajia ilmailusta jäätelömyyjiin ja tietysti huikea lentonäytös! 

Turun Ilmasilta järjestää tähän tilaisuuteen ja lentonäytökseen edestakaisen päivämatkan bussilla Turusta. Bussiin mahtuu 50 matkustajaa. Paikat varataan tilausjärjestyksessä – pitäkää kiirettä sillä etukäteistiedustelu on osoittanut, että keikka kiinnostaa. Lähtö Turusta on lauantaina 16.6. n. klo 07.00 ja paluu noin klo 23.00 Matkan hinnaksi tulee 42 euroa aikuisilta ja 32 euroa nuorilta (10-18 vuotiaat). Hinnat sisältävät tilaisuuden pääsymaksun ja edestakaisen bussimatkan. Maksut Ilmasillan tilille: FI58 5711 1320 1102 88 toukokuun 10. päivään mennessä.

Ilmoittautumiset Pertti Seevelle: pertti.seeve@pp.inet.fi tai 050 526 0718 Tarvitsemme kaikilta mukaan ilmoittautuvilta seuraavat tiedot: Nimi, sähköposti ja puh.nro Kaikille mukaan tulijoille lähetetään matkan lopullinen aikataulu ja matkaohjeet antamaanne sähköpostiin.


14.7.2018
Läheisten päivä Porin prikaatissa Huovinrinteellä ja Niinisalossa.
Porin prikaati on hyväksynyt, että killat voivat osallistua päivään molemmilla paikkakunnilla. Porin prikaatin kilta on lupautunut puhdistamaan kunniapolun varrella olevat sota-ajan joukko-osastojen muistokivet ja vastaavasti Pohjakankaan Tykistökilta Niinisalossa. Lisäksi killat voivat:
- järjestää toimintarasteja vieraille
- rekrytoida uusia jäseniä vieraista
- myydä esimerkiksi kirjoja ja vaate-esineitään vieraille
- myydä vaikkapa makkaraa (ruokamyynti sovittava erikseen molemmilla paikkakunnilla). PORPR tarjoaa vieraille aterian
- tuoda esineitään kalustonäyttelyyn 
Porin prikaatin kilta vastaa kokonaisuudesta Säkylässä ja Pohjakankaan Tykistökilta Niinisalossa.
Pyydämme, että Säkylän asioissa olette yhteydessä markku.heinonen@kolumbus.fi ja Niinisalon asioissa virtaka@gmail.com(Kalevi Virtanen)

19.7.2018 klo 18
Tuomaanpuiston konsertti. Osoitteessa Kasarmikatu 7, 20500 Turku.
Laivaston soittokunta esittää rakastetuimpia marsseja itsenäisyyden ajalta. Kapellimestarina toimii Jarkko Aaltonen. Porin prikaatin kilta ry vastaa järjestelyistä yhdessä soittokunnan kanssa. Paikalla on myös Turun sotilaskotiyhdistys, jonka myyntiautosta voi ostaa kahvia ja tuoreita munkkeja. Konsertin kesto noin tunti ilman väliaikaa. Konserttiin on vapaa pääsy

28.7.2018 klo 20
Salon seudun alueosasto järjestää tanssit Laurilan lavalla, osoitteessa Salontie 544, Marttila.
Tanssit tahdittaa Matti Vainion orkesteri. Liput 10 €. Kahvitarjoilu


4.8.2018
Retki Kuuskajaskariin
Rauman seudun Tykistökilta ry järjestää matkan Kuuskajaskari-päivään. Ohjelmaan kuuluu mm. merenneitonäytös, tykinlaukaus 152 mm Canet-tykillä, kesäteatteri "Katsastus" ja tutustuminen linnakesaareen. Lounaalla tarjotaan kalakeittoa. Saarella on mahdollisuus yöpyä. Tarkoitus saada kiltalaisista ja heidän omaisistaan vähintään 40 hlöä päivän tapahtumiin. Kilta päivittää ohjelmaa, kun se on valmis. Tällöin selviää myös kustannukset.
Kiltaterveisin, puheenjohtaja Pauli Kärkkäinen

© Porin prikaatin kilta ry 2016