14.4.2011

Toimintanäytös UtissaUtin Jääkärirykmentti järjestää perjantaina 13. toukokuuta 2011 jo perinteeksi muodostuneen toimintanäytös- ja avointen ovien päivän Utissa. Varuskunta-alueen portit avataan yleisölle kello 11.00, mistä alkaen kalustonäyttely ja sotilaskoti ovat avoinna.
 
Kalustonäyttelyssä ovat esillä muun muassa
- NH90-kuljetushelikopteri
- MD500-kevythelikopteri
- erilaista puolustusvoimien ajoneuvokalustoa sekä
- laskuvarjojääkäreiden ja sotilaspoliisien varustusta.
 
Puolustusvoimien Varusmiessoittokunta esittää tapahtumassa kaksi vauhdikasta kuviomarssiesitystä, noin kello 11.30 ja 13.00.
Kello 12.00 Utin Jääkärirykmentin komentaja toivottaa yleisön tervetulleeksi, minkä jälkeen alkavat Utin Jääkärirykmentin ja Ilmavoimien toiminnalliset näytökset. Ilmassa nähdään NH90- ja MD500 -helikopterit sekä Ilmavoimien ylpeys, taitolentoryhmä Midnight Hawks. Lisäksi esitellään sotilaspoliisien, laskuvarjojääkärien ja erikoisjääkärien toimintaa sekä järjestetään sotilaslaskuvarjohyppynäytös.
Alueella on myynnissä myös hernekeittoa ja pannukakkua (hinta 5 euroa, maksu käteisellä.
Tapahtuma päättyy kello 13.45.
 
Olette tervetulleita tutustumaan puolustusvoimien toimintaan. Yli 10 henkilön ryhmiä¤ pyydetään ilmoittautumaan 10.5.2001 mennessä sähköpostitse osoitteeseen utinjaakarirykmentti@mil.fi (mahdolliset tapahtumaa koskevat kysymykset myös sähköpostilla). Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään mainitsemaan erikseen, mikäli ryhmä ruokailee tapahtumassa. Sotilaskodin palvelujen käyttämistä ei tarvitse erikseen mainita.
Tapahtuma on avoin kaikille puolustusvoimien toiminnasta kiinnostuneille, joten voitte jakaa tietoa haluamassanne laajuudessa. Ajoittain korkean melutason vuoksi ainakin pienempien lasten kuulo on hyvä varautua suojaamaan. Utin Jääkärirykmentti jakaa tapahtumassa korvatulppia. Toimintanäytöspäivään ei suositella otettavaksi mukaan koiria tai vast.
 
Aurinkoista kevään jatkoa ja tervetuloa toukokuussa Uttiin!
Utin Jääkärirykmentti
 


PALUU
AJANKOHTAISTA© Porin prikaatin kilta ry 2016