3.12.2014

Uuden jäsenrekisterin tiedotArvoisa jäsenemme

Olemme kokeilleet uuden jäsenrekisterin sähköpostin toimivuutta. Taisi toimia niin hyvin, että lähetimme varmuuden vuoksi vielä "kopionkin". Asian tärkeyden vuoksi ei haitanne.
 
Totesimme, että osa lähetetystä aineistosta ei mennyt perille. Tämä tietenkin pääosin varmaan johtunee siitä, että sähköpostiosoite on muuttunut eikä sitä ole päivitetty rekisteriimme.
 Mikäli sinulla on käytössä sähköposti ja et ole saanut viestiä meiltä 3.12.2014, silloin kuulut em. ryhmään.
 
Voit korjata asian päivittämällä sähköpostin osoitteen jäsentietoihisi. Toimintaohje on nettisivuillamme kohdassa JÄSENYYS. Samalla kertaa voit tutkia muutkin rekisterissä olevat tietosi ja päivittää ne.
 
Tietojen päivitys on edelleen mahdollista tehdä käyttämällä nettisivuillamme olevia lomakkeita tai soittamalla jäsenrekisterin suoraan numeroon, joka sekin on mainittu Jäsenyys-kohdassa.
 
On tärkeätä pitää yhteystiedot ajan tasalla. Jatkossa entistä enemmän lähestymme jäseniämme sähköpostin kautta ja myös tekstiviesteillä. Sen lisäksi Porilainen -lehti tietenkin on tärkeä tiedotusväline jatkossakin. Lehti ei kuitenkaan sovellu nopeaan tiedotukseen koska se ilmestyy vain neljä kertaa vuodessa. Lehden levikki tulee vuonna 2015 kasvamaan kun Tykistöprikaati on osa Porin prikaatia.
 


PALUU
AJANKOHTAISTA© Porin prikaatin kilta ry 2016