11.2.2015

Sotilasvalat Porin prikaatissaPorin prikaatin valapäivät Säkylässä ja Niinisalossa 13. ja 20.2.

Porin prikaatin viime tammikuun saapumiserän varusmiehet vannovat sotilasvalansa tänä vuonna kahdessa erässä. Valatapahtumat järjestetään paikkakuntakohtaisesti Säkylässä ja Niinisalossa. Säkylässä sotilasvala ja -vakuutus järjestetään perjantaina 13.2. ja Niinisalossa perjantaina 20.2.

Päiväohjelma Säkylässä 13.2.

klo 10.00 Sotilasvakuutus Elokuvaluokassa
klo 11.00 Sotilasvala varuskunnan urheilukentällä jonka jälkeen ohimarssi Porilaistiellä
klo 12.30 Omaisten ja varusmiesten lounas yksikössä sekä tutustuminen prikaatiin
klo 16.00 Valavieraiden kyydissä lähtevien viikonloppuvapaa alkaa
klo 16.30 Lomakuljetuksella ja omalla autolla lähtevien vapaa alkaa

Päiväohjelma Niinisalossa 20.2.

klo 10.00 Sotilasvakuutus varuskuntaravintola Falkonetissa
klo 11.00 Sotilasvala varuskunnan lippukentällä, jonka jälkeen ohimarssi Kasarmitiellä
klo 12.30-15.00 Omaisten ja varusmiesten lounas varuskuntaravintola Falkonetissa  sekä tutustuminen yksikköön ja prikaatiin
klo 16.00 Valavieraiden kyydissä lähtevien viikonloppuvapaa alkaa
klo 16.30 Lomakuljetuksilla ja omilla kyydeillä lähtevien loma alkaa

Valan esikaavan lukijana toimii Säkylässä sotaveteraani Tuomo Linnainmaa Hämeenkyröstä ja Niinisalossa sotaveteraani Aaro Holma Kankaanpäästä.

Varusmiesten ja heidän omaistensa lounas ja tutustuminen yksiköihin toteutetaan ohimarssin jälkeen noin klo 12.30 alkaen. Lounaan jälkeen omaiset voivat tutustua varusmiesten omaan yksikköön ja sotilaskotiin. Kukin alokas voi ilmoittaa lounaalle enintään kaksi (2) omaista. Valapäivän lounas on omaisille maksuton. Molemmilla paikkakunnilla varuskunta-alueilla esitellään keskeistä aselajien koulutuskäytössä olevaa kalustoa valapäivinä klo 10–15.

Varusmiesten omaisia pyydetään huomioimaan, että ulkomaan kansalaisten vierailu varuskunta-alueilla vaatii erillisen lupamenettelyn. Lisätietoja Porin prikaatin lupatoimistosta, puh 0299 441 180.

Omaisia pyydetään olemaan liikkeellä ajoissa ja huomioimaan valan aiheuttama liikenneruuhka Säkylään ja Niinisalon johtavilla teillä. Porin prikaatin sotilaspoliisit vastaavat liikenteen ja pysäköinnin ohjauksesta varuskunta-alueiden läheisyydessä.

 

 PALUU
AJANKOHTAISTA© Porin prikaatin kilta ry 2016