22.4.2021

Auli Pakula on palkittu Vuoden Kiltalaisena MPKL:n liittokokouksessaMPKL on liittokokouksessaan 17.4.2021 palkinnut killan sihteerinä toimivan Auli Pakulan vuoden kiltalaisena. Kilta onnittelee Aulia!

Killan puheenjohtajan saatesanoilla:

Auli Pakula on toiminut Porin prikaatin killan sihteerinä vuodesta 2010 alkaen. Hän on erittäin ystävällinen, oma-aloitteinen, aktiivinen ja yhteistyöhaluinen henkilö, joka huolehtii täydellisesti kaikki hänelle kuuluvat tehtävät sekä varmistaa myös muiden tehtävien hoidon määräaikaan mennessä.


Viime vuonna hallituksen kokouksia päästiin pitämään vain muutama, mutta valtuuskunnan kokous, vuosikokous ja vuosijuhla kutsuttiin, peruutettiin, siirrettiin, kutsuttiin ja peruutettiin sekä siirrettiin uudelleen. Eli kokous- ja juhlajärjestelyissä oli moninkertainen työ normaalivuosiin verrattuna.


Auli huolehti Porin prikaatin ja killan päivittäisen yhteydenpidon, koska muilla ei ole poikkeusvuonna ollut mahdollisuutta vierailla varuskunnassa. Huolimatta siitä, että operatiivinen toiminta alueosastoissa oli hyvin vähäistä viime vuonna, niin hallinto oli kuitenkin hoidettava. Auli koordinoi viiden alueosaston toimintaa ja huolehti asioiden kirjaamisen. Viime vuonna puheenjohtaja ja sihteeri johtivat kiltaa sähköisesti, mikä lisäsi sihteerin vastuuta.PALUU
AJANKOHTAISTA© Porin prikaatin kilta ry 2016