4.5.2009

Loimaan alueosaston vuosikokous
Killan Loimaan alueosaston vuosikokous pidettiin Loimaalla 16.4.09. Tavaksi on tullut, että vuosikokouksen yhteydessä tutustutaan Loimaan seudulla toimivaan yritykseen. Tällä kerralla vierailimme Laserkeskus Oy Loimaan yksikössä. Yrityksen toimintaa esitteli tuotantopäällikkö Teemu Kiiski. Laserkeskus Oy on vuonna 2003 perustettu yritys ja se on laserleikkauksen keskittynyt alihankintayritys. Yrityksellä on toimipisteet Loimaalla ja Laitilassa. Laserkeskukseen oli tutustumassa 25 killan Loimaan alueosaston jäsentä.

Yritysvierailun jälkeen pidettiin vuosikokous Loimaan Seurahuoneella. Kokouksen aluksi pidettiin hiljainen hetki Loimaan alueosaston pitkäaikaisen puheenjohtajan Risto Palon muistolle. Vuosikokouksessa puhetta johti Matti Ristolainen. Kokouksessa hyväksyttiin vuoden 2008 toimintakertomus ja tilit sekä hyväksyttiin johtokunnan esitys vuoden 2009 toimintasuunnitelmaksi. Loimaan alueosaston uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Seppo Yli-Nissilä ja johtokunnan erovuoroiset jäsenet Matti Ristolinen ja Seppo Yli-Nissilä valittiin edelleen jatkamaan johtokuntatyöskentelyä.

Simo Kolkkala ilmoitti eroavansa johtokunnan jäsenyydestä. Simo Kolkkalan tilalle johtokuntaan valittiin Tapio Vuolle. Muut johtokunnan jäsenet ovat Erkki Kettunen,  Kimmo Jaanu, Juha Nepponen ja Petri Mustajärvi (sihteeri ja rahastonhoitaja).

Kokouksessa palkittiin rynnäkkökivääriammunnoissa 28.8.2008 hyvin menestyneitä ampujia seuraavasti:
Ammunta 1, RK 10 ls makuulta
1) Isosomppi Ahti 94
2) Yli-Nissilä Seppo 93
3) Jaanu Kimmo 92

Ammunta 2, RK 18 ls kääntyviin tauluihin
1) Jaanu Kimmo 18 (4 kymppiä)
2) Laurila Eino  18 (1 kymppiä)
3) Kallio Reino 17

Kokouksen lopuksi muistutettiin pääkillan vuosikokouksesta ja 50-vuotisjulasta, jotka pidetään Porin Prikaatissa 16.5. ja joihin osallistutaan isolla joukolla.Killan Loimaan alueosaston jäseniä tutustumassa Laserkeskus Oy toimintaan Loimaalla 16.4.2009. Vasemmalta Jukka Kyläkoski, Kalervo Kyläkoski, Heikki Helminen, Juhani Poso, Markku Nummijoki, Simo Kolkkaka ja Matti Ristolainen.


Rynnäkkökivääriammuntojen palkittuja yhteiskuvassa vasemmalta Seppo Yli-Nissilä, Ahti Isosomppi ja Eino Laurila.
PALUU
AJANKOHTAISTA© Porin prikaatin kilta ry 2016